Ring 

Om Anettes Biskvier


Anette Eriksson heter jag som driver Anettes biskvier. Jag startade min enskilda firma i juni 2020.
Det är jag som bakar biskvierna. Jag har bakat biskvier i ca 30 år. Biskvierna är handgjorda en och en. Eftersom dem är handgjorda så är de ej exakt likadana men storleken på dem är ca 5 cm i diameter. När jag började baka så gjorde jag bara en smak, choklad. Det är den som är originalbiskvin. Nu har vi 9 olika smaker i vårat orginalsortiment. Annars kommer det fler smaker efter säsong.
Att starta ett eget företag har alltid varit min dröm och äntligen tog jag steget och drömmen uppfylldes. Det har gått över förväntan och företaget har vuxit. Det är så kul och jag kan nu berätta att från februari 2021 gick företaget över till aktiebolag. Anettes Biskvier AB. Och nu har jag även kunnat anställa. Min dotter Linda, som hjälper mig med alla sociala medier och tar emot beställningar och frågor där via facebook, instagram och mail. Har också en duktig tjej som heter Tina som hjälper till när det är extra högtryck.
Biskvierna bakas på Kavelvägen 5 i Heby. Hemma hos mig i köket som är livsmedelsgodkänt.
Ni hämtar alltid era beställningar på Kavelvägen 5 i Heby. För karta, kolla under beställning/kontakt. Vi har inga
speciella öppettider utan är flexibla. Kom överens med oss när det
passar att hämta. Tyvärr skickar vi inte beställningar än.

Betalning - Swish eller kontant. Faktura, hör med oss.